U15a – KGR Katelijne (7-1)

OPSTELLING GRASHEIDE: Senne De Raet(#18), Fabrice Van Oosterwijck(2), Ferre Van de Eynde(3), Wout Bosmans(4), Robbe Van den Put(5), Jordi Schoetens(6), Jari Ceulemans(8), Bono Roosen(10), Guus Verschueren(11), Sander Goyvaerts(12), Thibaut Artoos(13), Arne Nijs(14) en Sander Bruylant(17)

COACH: Glen Van den Broeck MANAGER: Gert Roosen

SCHEIDSRECHTER. Jente Fierens

PERIODESTANDEN: 3-0,2-0//1-0 en 1-1

DOELPUNTEN GRASHEIDE: 26’,32’ en 66’ Sander Bruylant, 6’, 59’ Arne Nijs, 17’ Fabrice Van Oosterwijck en 19’ Jari Ceulemans(penalty)

Een gemakkelijke gewonnen match tegen hekkensluiter Groen-Rood Katelijne. Ook deze maal speelde de wind een belangrijke rol in het eindverdict.

Na de studieronde, die maar 5 minuutjes duurde, stuurde Thibaud zijn maatje Wout in het straatje, deze legde op het juiste moment af aan Arne(foto) die van kortbij hoog tegen de touwen trapte. De meeste Grasheidense aanvallen vertrokken op de linkervleugel langs het duo Roosen-Van den Put. Geholpen door een stevig briesje devieerde Ferre de bal in de pootjes van Fabrice en het was 2-0.

Amper een minuutje later werd Jari iets te stevig aangepakt en diezelfde Jari stuurde de daaropvolgende penalty onhoudbaar tegen de netten.

Guus-Ferre en Jordi, vandaag de G3 in de afweerzone, stopte elke ‘vijandige’ infiltratie aan de middenlijn  en hadden zo de mogelijkheid om iedereen in de vuurlinie te droppen. Het begon met een prachtvlam in de winkelhaak van Sander B. die magistraal door de bezoekende keeper nog in corner werd gebokst. Daarop een kans voor Sander Goyvaerts en juist daarna 2 rozen van die andere Sander( éenmaal na een lang uitgesponnen aanval Guus-Sander G. en Fabrice, doelpunt nummer 5 na een korte tik van Thibaud).

Geholpen door de wind kwam GR Katelijne (ontstaan in 2005 door een fusie KSV Pasbrug en FC Nieuwendijk) meer aan het venster kijken en pas na 42 minuten kon goalie Senne ervaren dat de bal nog altijd rond was. Jari legde nog eens van ver aan, Sander testte de veerkracht van de paal maar Arne(mooie aanspeelbal van Robbe) zette tijdens het eindsignaal van de derde periode het puntenbord op 6-0.

De wedstrijd was toen al lang gespeeld! In het slotkwart doelde eerst nog Sander B.(7-0) en even voor het einde kon Groen-Rood nog de eer redden.

Opa