16.02.2020  U15  GRASHEIDE B – HOOIKT B  6-6

OPSTELLING GRASHEIDE: Senne De Raet(#18), Quinten De Smet(2), Bono Roosen(3), Renzo Holemans(4), Torben Thissen(5), Jasper De Smet(8), Matisse Geens(9) “C”, Isahia Wijns(11), Twan Van Egdom(12), Wout Bosmans(14), Luca Bosmans(15), Guus verschueren(16) en Sander Goyvaerts(17).

COACH: Rudy Olijslagers MANAGER: Danny Bosmans

SCHEIDSRECHTER: Lander Van Wolput(Heffen)

PERIODESTANDEN: 2-0,1-1//1-4 en 2-1.

DOELPUNTEN GRASHEIDE: 1’, 35’(pen),74’ Twan Van Egdom, 12’ Quinten de Smet 59’ Renzo Holemans en 78’ Bono Roosen.

Ook deze maal speelde de wind een grote rol! Zie foto! Windhoos “Dennis” had even voor de aanvang van de wedstrijd het schuilhokje van Hooikt  onder handen genomen!!!!!

Fluitenier Lander Van Wolput(15 jaar en een 9,5 op 10 op zijn rapport) opende op zijn blaasinstrument …. Torben bediende Bono, deze stak verticaal door naar Guus…zag Twan vrijstaan en na juist 38 seconden kon SV juichen. Met de mistral in de rug was het voor Wout een klein kunstje om na 12 minuten het leder door te prikken naar Renzo, deze schakelde een viteske hoger en legde alles panklaar voor nieuweling Quinten De Smet(2-0) . Tussen minuut 12 en 15 kregen we huizenhoge kansen langs de schoenen van Renzo, Bono, Luca en Twan. Na driekwart in deze eerste periode werd Sander(in de herhaling in onze kop bleek het Wout te zijn) ondeskundig tegen de akker gemaaid en Twan zette de penalty om(3-0). Tara Melis, de aanvoerster van Jeut, zette over links eerst Guus en Isahia op hun plaats om daarna boswachter Senne De Raet het nakijken te geven.

Heel andere koek na de kampwisseling. Hooikt had nu de blazer in de rug geplaatst … Matisse, onze orkestleider achteraan, jaagde Sander, Torben en Jasper(tweelingbroer van de scorende Quinten) vooruit maar enkel Bono kon de overzijde bereiken.  Voornoemde Tara Melis keek eens diep en lief in de ogen van onze verdedigers en zonder dat zij het beseften stond het 3-4 op het puntenbord. Matisse had van die ‘spielerei’ genoeg, lanceerde Luca op rechts die Renzo toeliet om alles te herdoen. Deze feestvreugde duurde maar enkele seconden….4-5 na periode 3.

Het ging van kwaad naar erger! Geholpen door Frank De Boosere(zeer partijdig!) en ook met een beetje luchtstroom liep Hooikt B uit tot 4-6. Iedereen verwachte zich aan het ergste!!! Tot Matisse een rib uit zijn buik trok om Twan  toe te laten om de aansluitingstreffer te punten(4-5). Een rush op rechts, beginnend bij Isahia, dan naar Jasper en Quinten De Smet om spurtbom Renzo te lanceren die Bono Roosen toeliet om het verdiend gelijkspel vast te leggen.

Opa