07.03.2020 U15 WIEKEVORST B – GRASHEIDE B  5-6

OPSTELLING GRASHEIDE: Senne De Raet (#18-GK), Bono Roosen (3), Renzo Holemans (4), Torben Thissen (5), Matisse Geens (9) “C”, Isahia Wijns (11), Jari Ceulemans (12), Wout Bosmans (14) en Twan Van Egdom (16).

COACH: Rudi Olijslagers  MANAGER: Danny Bosmans

PERIODESTANDEN: 0-1,3-1//0-4 en 2-0

DOELPUNTEN GRASHEIDE: 7’,48’,52’Bono Roosen, 35’ Jari Ceulemans, 44’ Torben Thissen en 53’ Twan Van Egdom.

SV Grasheide kwam aan de face-off zonder hun basisspelers Thomas Vanhove, Luca Bosmans en Sander Goyvaerts (beenbreuk opgelopen tijdens het skiverlof en out voor het seizoen – foto).

In de aanvangsminuten hielden beide teams elkaar in evenwicht tot minuut 7 toen Renzo zijn maatje Bono(beste bezoeker) de laan in stuurde en deze met een kunstige lobbal de score opende. Wiekevorst kwam langszij maar dankzij een beschaafde voorzet van Wout aan Jari, die gans de thuisdefensie oprolde, en vervolgens de geelbloezen opnieuw op voorsprong bracht (1-2).  Plots stokte het bij SV en in de slotseconden van de eerste helft werd het zowaar nog 3-2.

De bezoekers kwamen enorm gemotiveerd uit de kleedkamer en na een sublieme tik van Woutje Bosmans kon Torben de bordjes weer in evenwicht hangen. Enkele tellen later borstelde Isahia de bal door naar Bono en Grasheide stond op voorsprong. Nogmaals Bono (assist Matisse-Renzo en ook Senne) maakte er met een plagerig boogje 3-5 van en enkele seconde later duwde Twan(na een afgemeten toets van Jari ) het mes nog wat dieper in Wiekevorste wonde(3-6). Maar dan….de Grasheidense baterijen liepen plots leeg. Eerst een mirakelsave van Senne, dan kon Matisse met haarpijl nummer 6524 de bal nog op de lijn buiten koppen, weer een wonder van Senne die op het laatste moment een krulletje in corner kon verwerken. Wiekevorst sloop dichter tot 5-6 … langs de andere kant trof Isahia nog de lat. Juiste uitslag met een geweldige derde periode.

Opa