Lidgeld seizoen 2020-2021

Het voetbalseizoen 2019-2020 eindigde niet zoals verhoopt door COVID-19. Ook het nieuwe start niet zoals verhoopt. We hopen met z’n allen dat we snel terug redelijk normaal van onze geliefde sport, voetbal, kunnen genieten.

Het bestuur is volop bezig met de voorbereidingen van het komende voetbalseizoen 2020-2021 en het nemen van de nodige corona-maatregelen.. Daarom willen wij u uitnodigen tot het betalen van het lidgeld voor het volgend seizoen en kan uzelf en/of uw kind hiervoor van juli/augustus tot mei ongeveer driemaal per week op de club terecht.

Het lidgeld blijft voor het komend seizoen 2020-2021 al zeven (!) seizoenen ongewijzigd, namelijk €180 voor seniors (geboortejaar 2003 en ouder) en €160 voor jeugdspelers en de speelsters van het dameselftal. Voor een tweede en mogelijk volgend aangesloten gezinslid is er een korting voorzien van €20.

Er zijn drie manieren om uw lidgeld te betalen:

 • Via overschrijving:
  • Rekeningnummer: BE95 1030 4408 5558
  • Mededeling: lidgeld 2020-2021 + naam van de speler
 • Via onze deze link (vul het formulier in en betaal online)

Enkele aandachtspunten:

 • Denk bij jouw aankopen af en toe aan onze sponsors 😊 (http://www.svgrasheide.be/?page_id=85)
 • Elke speler ontvangt, na het betalen van het lidgeld, een wedstrijdshort en -kousen. Aangezien een fysieke pasdag momenteel niet mogelijk is, zal er in samenwerking met Footballstore.be vanaf midden juli een online pasdag module actief zijn. Daar kan, iedereen die lidgeld betaald heeft, online zijn bestelling doorgeven van de voornoemde items. Indien u extra kledij (betalend) wil bestellen kan dit ook via dit systeem en dit tot eind september. Je vindt hier meer info over op onze website.
 • Op onze club moeten we nog rekening houden met de maatregelen t.g.v. COVID-19. We zullen deze proberen duidelijk te afficheren. Gelieve deze na te leven. Zowel i.f.v. beperking van verspreiding van het virus, als uit respect voor onze vrijwilligers.
 • Afval: regelmatig belanden plastic en glazen flesjes (soms stukgesmeten) op straat of op en rond onze voetbalvelden. Zeker de stukgesmeten flesjes/glazen zorgen voor gevaar. Laat jouw glazen leeggoed achter in de kantine en deponeer het andere afval in de vuilbakken rond onze terreinen.
 • We ondervinden steeds meer moeite om vrijwilligers te vinden voor onze evenementen, waardoor deze dreigen in het gedrang te. Als wij door gebrek aan vrijwilligers in de toekomst evenementen moeten annuleren, zal dit waarschijnlijk een effect hebben op de lidgelden. Als jij dus ook eens wilt helpen op een evenement en/of dagelijkse werking van de club, laat het ons alvast weten via info@svgrasheide.be.

Reeds gekende activiteiten: (noteer deze in je agenda!)

 • zaterdag 5, zondag 6 en maandag 7 september 2020: Grasheide kermis – mossel 3-daagse in de parochiezaal achter de kerk te Grasheide. (wordt nog bekeken of dit afhaal of in zaal zal zijn)
 • zondag 11 oktober 2020 8u-12u: ontbijtbuffet in de parochiezaal achter de kerk te Grasheide.

We hopen dat deze activiteiten zonder al te veel problemen mogen/kunnen doorgaan, in tegenstelling tot het afgelaste bal, BBQ, Putse Feesten en het jeugdtornooi n.a.v. COVID-19.

Wij danken U alvast voor een vlotte betaling.
Met vriendelijke groeten,
Het bestuur van SV Grasheide