Bestelmodule kledij SV Grasheide

Beste ouders,
Beste spelers,

Zoals U uit de eerder doorgestuurde brief m.b.t. het lidgeld 2021-2022 kon noteren, is er ook een “sportief pakket” inbegrepen in deze bijdrage, namelijk wedstrijdshort en –kousen.

Gezien de huidige Corona maatregelen gaan we dit seizoen voor een volledig digitale en gebruiksvriendelijke bestelmodule die ontwikkeld werd door onze partner Football Store Putte.

Leden die hun lidgeld betaald hebben zullen vanaf midden juli een mail ontvangen met een unieke en persoonlijke logincode en paswoord. Belangrijk hierbij is dat wij beschikken over uw juiste mailadres!!
Via de aangegeven website kan u dan de bestelling doen van het pakket dat inbegrepen zit in de ledenbijdrage. Via de link die u ontvangt ziet u dit pakket klaarstaan.

De desbetreffende link dient dus absoluut voor de speler gebruikt te worden die in de mail vermeld wordt. Gebruik deze niet voor eventuele andere gezinsleden die ook lid zijn van de club. Ieder lid ontvangt een eigen logincode.

Verder hebt u de mogelijkheid om extra kledij te bestellen (zoals vroeger op onze klassieke pasdag) en deze items te laten bedrukken met naam (tegen een meerprijs) en dit aan onze voordelige clubprijzen. Alle items die niet voorzien zijn in het pakket dienen bij bestelling afgerekend te worden via de besteltool/webshop.

Tevens kan u kiezen of de bestelde items:

  • geleverd moeten worden op de club en later uitgedeeld door ons aan u
  • naar uw thuisadres te laten verzenden tegen een kleine meerprijs
  • afgehaald door u in de winkel te Putte

Het ontvangen van de link voor de bestelmodule is afhankelijk van de betaling van het lidgeld.