Seizoen 2021-2022 geen lidgeld bij SV Grasheide!

Een jaar met weinig wedstrijden door de gekende coronamaatregelen … het zette ons als bestuur aan het denken over het lidgeld, dat reeds meer dan 10 seizoenen ongewijzigd is.

Ondanks het feit dat een groot deel van de vaste kosten blijven verder lopen en de inkomsten minder zijn, heeft het bestuur van SV Grasheide beslist om voor volgend seizoen geen lidgeld te vragen aan de spelers, die voor het voetbalseizoen 2020-2021 bij ons lidgeld betaalden.

Lidgeld maakt een groot deel uit van onze inkomsten, maar toch willen we volgend seizoen overbruggen zonder deze bron van inkomsten!  Dit kunnen we dankzij ons gezond financieel beleid van de voorbije jaren, de steun van onze sponsors (denk aan hen bij je aankopen), lagere onkosten door energiebesparende investeringen met eigen middelen (o.a. LED-verlichting op C-terrein)  en de inzet van de vele vrijwilligers.

Altijd leuk als jullie onze verkoopactiviteiten (wafels,…) en evenementen (mosselweekend, ontbijt,…) financieel steunen!

Hopelijk wordt volgend seizoen terug eentje van normaal genieten van voetbal! Het bestuur en ons volledig ingevuld trainerskorps zijn er in elk geval klaar voor.

Het bestuur van SV Grasheide