Aansluiten bij SVG

Om als speler aan te sluiten bij onze club zijn twee acties noodzakelijk:

  1. Eenmalige administratieve aansluiting bij de KBVB / Voetbal Vlaanderen en toewijzing aan onze club. Dit gebeurt tijdens een infomoment of training in de kantine of op afspraak
    • Deze actie is enkel bij eerste inschrijving nodig.
    • Voor spelers vanaf 12 jaar lezen we de elektronische identiteitskaart uit. Voor jongere spelers maakt een kids-id de aansluiting iets makkelijker, maar dergelijke kaart is (voorlopig nog) niet noodzakelijk.
  2. Betaling van het jaarlijks lidgeld.
    • Het lidgeld voor het seizoen 2024-2025 betaal je via overschrijving op ons rekeningnummer IBAN BE95 1030 4408 5558  BIC NICABEBB op naam van ‘vzw Blauw Geel Grasheide’ met als vermelding ‘Lidgeld 2024-2025 + naam van speler’.

Elke speler/speelster krijgt na betaling van het lidgeld een wedstrijdbroek en -kousen. Deze zijn verplicht te dragen bij elke wedstrijd.

Jeugdspelers en -speelsters

Het lidgeld voor een jeugdspeler of speelster van onze damesploeg bedraagt 170 euro. Indien het lidgeld betaald wordt binnen de maand na aansluiting of ontvangst brief/mail tot betaling lidgeld, krijg je een SV Grasheide bon.

Senioren

Het lidgeld voor een senior speler bedraagt 200 euro. Bij betaling binnen de maand na ontvangst mail/brief ivm betaling lidgeld, krijg je een SV Grasheide bon. Alle spelers van u21, reserven en eerste elftal krijgen ook een extra kledijpakket (ziptop en T-shirt) bij betaling van 45 euro.

Uitschrijven en opnieuw inschrijven

We merken af en toe dat spelers zich uitschrijven, om de vrijheid te hebben om van club te veranderen, maar zich nadien opnieuw bij ons aansluiten. Dit kost de club 25 euro per speler. Dit bedrag wordt doorgerekend aan de speler in kwestie en moet cash betaald worden bij het opnieuw aansluiten.